Sandwich met hummus en geroosterde groenten

AuteurLuna de Rooij

Een heerlijk broodje voor de lunch met hummus en geroosterde groenten. Een recept van EkoPlaza.

Personen1 Serving
Tijd40 mins

Ingrediënten
 1 halve rode paprika
 1 halve gele paprika
 1 halve rode ui
 1 kwart courgette
 milde olijfolie
 zeezout en zwarte peper
 1 snee volkoren (spelt-zuurdesem) brood
 handje verse baby spinazie
 2 eetlepels hummus
 25 g verse geitenkaas
 1 theelepel pesto
 1 eetlepel pijnboompitten

Bereiden
1

Verwarm de oven voor op 200°C.

2

Snijd de paprika in reepjes, de rode ui in parten en de courgette in halve maantjes. Doe de groenten in een ovenschaal en besprenkel met wat olijfolie, zeezout en peper.

3

Rooster de groenten in ongeveer 30 minuten goudbruin en gaar (voor een snellere variant grill je de groenten in een grillpan aan beide kanten goudbruin).

4

Verdeel wat spinazie over het brood en verdeel de humus erover. Leg de geroosterde groenten op de humus en verdeel de geitenkaas, pesto en pijnboompitten erover.

Categorie

Bron: EkoPlaza.

Ingredients

Ingrediënten
 1 halve rode paprika
 1 halve gele paprika
 1 halve rode ui
 1 kwart courgette
 milde olijfolie
 zeezout en zwarte peper
 1 snee volkoren (spelt-zuurdesem) brood
 handje verse baby spinazie
 2 eetlepels hummus
 25 g verse geitenkaas
 1 theelepel pesto
 1 eetlepel pijnboompitten

Directions

Bereiden
1

Verwarm de oven voor op 200°C.

2

Snijd de paprika in reepjes, de rode ui in parten en de courgette in halve maantjes. Doe de groenten in een ovenschaal en besprenkel met wat olijfolie, zeezout en peper.

3

Rooster de groenten in ongeveer 30 minuten goudbruin en gaar (voor een snellere variant grill je de groenten in een grillpan aan beide kanten goudbruin).

4

Verdeel wat spinazie over het brood en verdeel de humus erover. Leg de geroosterde groenten op de humus en verdeel de geitenkaas, pesto en pijnboompitten erover.

Sandwich met hummus en geroosterde groenten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *