Een heerlijk broodje voor de lunch met hummus en geroosterde groenten. Een recept van EkoPlaza.

Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de paprika in reepjes, de rode ui in parten en de courgette in halve maantjes. Doe de groenten in een ovenschaal en besprenkel met wat olijfolie, zeezout en peper.
Rooster de groenten in ongeveer 30 minuten goudbruin en gaar (voor een snellere variant grill je de groenten in een grillpan aan beide kanten goudbruin).
Verdeel wat spinazie over het brood en verdeel de humus erover. Leg de geroosterde groenten op de humus en verdeel de geitenkaas, pesto en pijnboompitten erover.
Bron: EkoPlaza.
Ingredients
Directions
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de paprika in reepjes, de rode ui in parten en de courgette in halve maantjes. Doe de groenten in een ovenschaal en besprenkel met wat olijfolie, zeezout en peper.
Rooster de groenten in ongeveer 30 minuten goudbruin en gaar (voor een snellere variant grill je de groenten in een grillpan aan beide kanten goudbruin).
Verdeel wat spinazie over het brood en verdeel de humus erover. Leg de geroosterde groenten op de humus en verdeel de geitenkaas, pesto en pijnboompitten erover.
