
Ingrediënten
1 eetlepel olijfolie
1 knoflookteen, fijngesneden
4 eetlepels gedroogde tomaatjes, kleingesneden
200 ml (soja) room
sap van 1 limoen
200 ml groentebouillon
320 g volkoren speltpasta gigli of fusili (La Bio Idea)
4 tomaten, in zessen gesneden
handje basilicumblaadjes, in reepjes + extra voor garnering
1 bosui, in ringetjes
200 g gerookte zalm, in stukjes
1
Verhit de olie en bak de knoflook even aan, schep de gedroogde tomaatjes erdoor en voeg de room, het limoensap en de bouillon toe. Laat 10 minuten sudderen.
2
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Schep de tomaten, basilicum, bosui en de zalm door de saus en warm nog even goed door.
4
Serveer de uitgelekte pasta met de saus. Garneer met basilicum.
Bron: EkoPlaza.
Ingredients
Ingrediënten
1 eetlepel olijfolie
1 knoflookteen, fijngesneden
4 eetlepels gedroogde tomaatjes, kleingesneden
200 ml (soja) room
sap van 1 limoen
200 ml groentebouillon
320 g volkoren speltpasta gigli of fusili (La Bio Idea)
4 tomaten, in zessen gesneden
handje basilicumblaadjes, in reepjes + extra voor garnering
1 bosui, in ringetjes
200 g gerookte zalm, in stukjes
Directions
1
Verhit de olie en bak de knoflook even aan, schep de gedroogde tomaatjes erdoor en voeg de room, het limoensap en de bouillon toe. Laat 10 minuten sudderen.
2
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Schep de tomaten, basilicum, bosui en de zalm door de saus en warm nog even goed door.
4
Serveer de uitgelekte pasta met de saus. Garneer met basilicum.
