Print Options:

Pasta met zalm

Personen4 ServingsTijd30 mins

Ingrediƫnten
 1 eetlepel olijfolie
 1 knoflookteen, fijngesneden
 4 eetlepels gedroogde tomaatjes, kleingesneden
 200 ml (soja) room
 sap van 1 limoen
 200 ml groentebouillon
 320 g volkoren speltpasta gigli of fusili (La Bio Idea)
 4 tomaten, in zessen gesneden
 handje basilicumblaadjes, in reepjes + extra voor garnering
 1 bosui, in ringetjes
 200 g gerookte zalm, in stukjes
1

Verhit de olie en bak de knoflook even aan, schep de gedroogde tomaatjes erdoor en voeg de room, het limoensap en de bouillon toe. Laat 10 minuten sudderen.

2

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Schep de tomaten, basilicum, bosui en de zalm door de saus en warm nog even goed door.

4

Serveer de uitgelekte pasta met de saus. Garneer met basilicum.

Voedingswaarden

Porties 4