Ovenpompoen

AuteurLuna de Rooij

Personen4 Servings
Prep Time15 minsCook Time20 minsTijd35 mins

Ingrediënten
 1 verse pompoen
 3 eetlepels traditionele olijfolie
 1 eetlepel gedroogde rozemarijn

Bereiden
1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2

Snijd de pompoen in kwarten. Verwijder de zaden en de draderige binnenkant met een lepel en snijd de kwarten in parten van 1 cm dik.

3

Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met olijfolie. Bestrooi met de rozemarijn, peper en zout.

4

Bak in de oven in ca. 20 min. gaar. Schep halverwege om.

Voedingswaarden

Porties 4


Calorieën 175
% Daily Value *
Totaal vet 11g17%
Verzadigd vet 0g
Totaal koolhydraten 16g6%
Eiwitten 2g4%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

Categorie

Bron: Allerhande.

Ingredients

Ingrediënten
 1 verse pompoen
 3 eetlepels traditionele olijfolie
 1 eetlepel gedroogde rozemarijn

Directions

Bereiden
1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2

Snijd de pompoen in kwarten. Verwijder de zaden en de draderige binnenkant met een lepel en snijd de kwarten in parten van 1 cm dik.

3

Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met olijfolie. Bestrooi met de rozemarijn, peper en zout.

4

Bak in de oven in ca. 20 min. gaar. Schep halverwege om.

Ovenpompoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *