Geroosterde pompoen uit de over, een recept van EkoPlaza.

Ingrediënten
1 pompoen van ca. 1 kg, schoongemaakt en vruchtvlees in halve maantjes
Scheutje olijfolie
1 takje verse rozemarijn (of tijm), naaldjes gehakt
Versgeraspte nootmuskaat
Zeezout en zwarte peper
Bereiden
1
Verwarm de oven voor op 200ºC.
2
Leg de pompoenplakjes op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bestrooi met zeezout en peper en verdeel de rozemarijn erover en ertussen. Rooster in circa 40 minuten goudbruin en gaar.
3
Serveer in een mooie schaal en giet het bakvocht erover. Bestrooi naar smaak met nootmuskaat.
CategoriePompoen
Bron: EkoPlaza.
Ingredients
Ingrediënten
1 pompoen van ca. 1 kg, schoongemaakt en vruchtvlees in halve maantjes
Scheutje olijfolie
1 takje verse rozemarijn (of tijm), naaldjes gehakt
Versgeraspte nootmuskaat
Zeezout en zwarte peper
Directions
Bereiden
1
Verwarm de oven voor op 200ºC.
2
Leg de pompoenplakjes op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bestrooi met zeezout en peper en verdeel de rozemarijn erover en ertussen. Rooster in circa 40 minuten goudbruin en gaar.
3
Serveer in een mooie schaal en giet het bakvocht erover. Bestrooi naar smaak met nootmuskaat.
