
In braadpan olie verhitten, laurier en kaneel 30 sec. bakken zodat geur vrijkomt.
Ui toevoegen en 3 min. fruiten. Knoflook, gember en 1/2 el komijn 1 min. meebakken.
Lepel voor lepel yoghurt door uimengsel scheppen, pas volgende lepel yoghurt toevoegen als vorige is opgenomen.
Tomaten, kikkererwten, citroensap en 200 ml water erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper.
Kikkererwten 10 minuten op zacht vuur doorwarmen. Kaneel en laurier verwijderen.
In droge koekenpan rest van komijn roosteren tot het gaat geuren.
Vlak voor serveren kikkererwten bestrooien met komijn en koriander.
Lekker met spinazie en Indiase kaas.
Porties 4
- Calorieën 325
- % Daily Value *
- Totaal vet 18g28%
- Verzadigd vet 0g
- Totaal koolhydraten 30g10%
- Eiwitten 11g22%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.
Bron: Allerhande.
Ingredients
Directions
In braadpan olie verhitten, laurier en kaneel 30 sec. bakken zodat geur vrijkomt.
Ui toevoegen en 3 min. fruiten. Knoflook, gember en 1/2 el komijn 1 min. meebakken.
Lepel voor lepel yoghurt door uimengsel scheppen, pas volgende lepel yoghurt toevoegen als vorige is opgenomen.
Tomaten, kikkererwten, citroensap en 200 ml water erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper.
Kikkererwten 10 minuten op zacht vuur doorwarmen. Kaneel en laurier verwijderen.
In droge koekenpan rest van komijn roosteren tot het gaat geuren.
Vlak voor serveren kikkererwten bestrooien met komijn en koriander.
Lekker met spinazie en Indiase kaas.
