Een twist op de welbekende eiersalade door toevoeging van kerriekruiden. Een recept van EkoPlaza.

Ingrediënten
3 eieren
6 tomaatjes
2-3 eetlepels Griekse yoghurt
2 theelepels kerriekruiden
zout en peper naar smaak
Bereiden
1
Kook de eieren hard, vervolgens pel je ze en snijd in grove stukken.
2
De tomaatjes wassen en in parten snijden.
3
In een kom de grieve yoghurt met kerrie, zout en peper op smaak brengen.
4
Vervolgens meng je de stukjes ei en tomaten er doorheen.
CategorieSalads
Bron: EkoPlaza.
Ingredients
Ingrediënten
3 eieren
6 tomaatjes
2-3 eetlepels Griekse yoghurt
2 theelepels kerriekruiden
zout en peper naar smaak
Directions
Bereiden
1
Kook de eieren hard, vervolgens pel je ze en snijd in grove stukken.
2
De tomaatjes wassen en in parten snijden.
3
In een kom de grieve yoghurt met kerrie, zout en peper op smaak brengen.
4
Vervolgens meng je de stukjes ei en tomaten er doorheen.
