Door de vulling van de gevulde paprika's een beetje aan te passen is-ie ook perfect voor het ontbijt.

Verwarm de oven voor op 180 °C.
Halveer de paprika’s in de lengte en verwijder de steelaanzet en de zaadlijsten.
Leg de paprika’s op een met bakpapier beklede bakplaat.
Verdeel de Mexicaanse groente erover en breek boven elke paprika een ei. Bak ca. 20 min. onder in de oven tot het eiwit gestold is. Bestrooi met de picadillo.
Bestrooi de paprika's vlak voordat ze de oven in gaan met wat geraspte cheddar.
Lekker met tuinkers.
Sprenkel vlak voor het serveren wat sirachasaus erover.
Porties 8
- Calorieën 100
- % Daily Value *
- Totaal vet 5g8%
- Verzadigd vet 1g5%
- Sodium 80mg4%
- Totaal koolhydraten 6g2%
- Vezels 3g12%
- Eiwitten 7g15%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.
Bron: Allerhande.
Ingredients
Directions
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Halveer de paprika’s in de lengte en verwijder de steelaanzet en de zaadlijsten.
Leg de paprika’s op een met bakpapier beklede bakplaat.
Verdeel de Mexicaanse groente erover en breek boven elke paprika een ei. Bak ca. 20 min. onder in de oven tot het eiwit gestold is. Bestrooi met de picadillo.
Bestrooi de paprika's vlak voordat ze de oven in gaan met wat geraspte cheddar.
Lekker met tuinkers.
Sprenkel vlak voor het serveren wat sirachasaus erover.
