Gevulde ontbijtpaprika’s met henneneitjes

AuteurLuna de Rooij

Door de vulling van de gevulde paprika's een beetje aan te passen is-ie ook perfect voor het ontbijt.

Personen8 Servings
Prep Time10 minsCook Time20 minsTijd30 mins

Ingrediënten
 4 buitenbeen-paprika's
 8 eetlepels Mexico melange
 8 henneneitjes
 1 theelepel picadillo (kruidenmix)

Bereiden
1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2

Halveer de paprika’s in de lengte en verwijder de steelaanzet en de zaadlijsten.

3

Leg de paprika’s op een met bakpapier beklede bakplaat.

4

Verdeel de Mexicaanse groente erover en breek boven elke paprika een ei. Bak ca. 20 min. onder in de oven tot het eiwit gestold is. Bestrooi met de picadillo.

Tip
5

Bestrooi de paprika's vlak voordat ze de oven in gaan met wat geraspte cheddar.

6

Lekker met tuinkers.

7

Sprenkel vlak voor het serveren wat sirachasaus erover.

Voedingswaarden

Porties 8


Calorieën 100
% Daily Value *
Totaal vet 5g8%
Verzadigd vet 1g5%
Sodium 80mg4%
Totaal koolhydraten 6g2%
Vezels 3g12%
Eiwitten 7g15%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

Categorie

Bron: Allerhande. 

Ingredients

Ingrediënten
 4 buitenbeen-paprika's
 8 eetlepels Mexico melange
 8 henneneitjes
 1 theelepel picadillo (kruidenmix)

Directions

Bereiden
1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2

Halveer de paprika’s in de lengte en verwijder de steelaanzet en de zaadlijsten.

3

Leg de paprika’s op een met bakpapier beklede bakplaat.

4

Verdeel de Mexicaanse groente erover en breek boven elke paprika een ei. Bak ca. 20 min. onder in de oven tot het eiwit gestold is. Bestrooi met de picadillo.

Tip
5

Bestrooi de paprika's vlak voordat ze de oven in gaan met wat geraspte cheddar.

6

Lekker met tuinkers.

7

Sprenkel vlak voor het serveren wat sirachasaus erover.

Gevulde ontbijtpaprika’s met henneneitjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *