Recept van Ekoplaza.

Ingrediënten
200 g quinoa-bulgur-gierstmix
2 stronken broccoli, in kleine roosjes
6 tomaten, in kleine stukjes
1 rode ui, fijngesneden
0.5 bosje koriander, fijngesneden
0.5 bosje peterselie, fijngesneden
rasp en sap van 1 limoen
2 eetlepels witte wijnazijn
Bereiden
1
Maak quinoa-bulgur-gierst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Stoom intussen de broccoli beetgaar.
3
Voeg alle ingrediënten samen, hussel goed en laat afkoelen.
4
Serveer gekoeld.
5
Wijntip! Kom Berg Grauburgunder is een wijn met zoveel rijpe als frisse tonen. De wijn heeft zachte zuren waardoor het gerecht iets zoeter overkomt.
CategorieBroccoli
Bron: EkoPlaza.
Ingredients
Ingrediënten
200 g quinoa-bulgur-gierstmix
2 stronken broccoli, in kleine roosjes
6 tomaten, in kleine stukjes
1 rode ui, fijngesneden
0.5 bosje koriander, fijngesneden
0.5 bosje peterselie, fijngesneden
rasp en sap van 1 limoen
2 eetlepels witte wijnazijn
Directions
Bereiden
1
Maak quinoa-bulgur-gierst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Stoom intussen de broccoli beetgaar.
3
Voeg alle ingrediënten samen, hussel goed en laat afkoelen.
4
Serveer gekoeld.
5
Wijntip! Kom Berg Grauburgunder is een wijn met zoveel rijpe als frisse tonen. De wijn heeft zachte zuren waardoor het gerecht iets zoeter overkomt.
