Broccoli tabouleh

AuteurLuna de Rooij

Recept van Ekoplaza.

Personen4 Servings
Tijd30 mins

Ingrediënten
 200 g quinoa-bulgur-gierstmix
 2 stronken broccoli, in kleine roosjes
 6 tomaten, in kleine stukjes
 1 rode ui, fijngesneden
 0.5 bosje koriander, fijngesneden
 0.5 bosje peterselie, fijngesneden
 rasp en sap van 1 limoen
 2 eetlepels witte wijnazijn

Bereiden
1

Maak quinoa-bulgur-gierst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Stoom intussen de broccoli beetgaar.

3

Voeg alle ingrediënten samen, hussel goed en laat afkoelen.

4

Serveer gekoeld.

5

Wijntip! Kom Berg Grauburgunder is een wijn met zoveel rijpe als frisse tonen. De wijn heeft zachte zuren waardoor het gerecht iets zoeter overkomt.

Categorie

Bron: EkoPlaza.

Ingredients

Ingrediënten
 200 g quinoa-bulgur-gierstmix
 2 stronken broccoli, in kleine roosjes
 6 tomaten, in kleine stukjes
 1 rode ui, fijngesneden
 0.5 bosje koriander, fijngesneden
 0.5 bosje peterselie, fijngesneden
 rasp en sap van 1 limoen
 2 eetlepels witte wijnazijn

Directions

Bereiden
1

Maak quinoa-bulgur-gierst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Stoom intussen de broccoli beetgaar.

3

Voeg alle ingrediënten samen, hussel goed en laat afkoelen.

4

Serveer gekoeld.

5

Wijntip! Kom Berg Grauburgunder is een wijn met zoveel rijpe als frisse tonen. De wijn heeft zachte zuren waardoor het gerecht iets zoeter overkomt.

Broccoli tabouleh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *