Print Options:

Broccoli tabouleh

Personen4 ServingsTijd30 mins

Recept van Ekoplaza.

Ingrediƫnten
 200 g quinoa-bulgur-gierstmix
 2 stronken broccoli, in kleine roosjes
 6 tomaten, in kleine stukjes
 1 rode ui, fijngesneden
 0.5 bosje koriander, fijngesneden
 0.5 bosje peterselie, fijngesneden
 rasp en sap van 1 limoen
 2 eetlepels witte wijnazijn
Bereiden
1

Maak quinoa-bulgur-gierst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Stoom intussen de broccoli beetgaar.

3

Voeg alle ingrediƫnten samen, hussel goed en laat afkoelen.

4

Serveer gekoeld.

5

Wijntip! Kom Berg Grauburgunder is een wijn met zoveel rijpe als frisse tonen. De wijn heeft zachte zuren waardoor het gerecht iets zoeter overkomt.

Voedingswaarden

Porties 4