Een recept van EkoPlaza. Heerlijk met bijvoorbeeld volkoren pasta.

Breng de bouillon aan de kook en schep er de broccolistelen in.
Kook ze 5 minuten, voeg dan de roosjes toe en laat ze samen met de stelen nog 4 minuten doorkoken tot ze gaar zijn.
Pureer de broccolistelen en de roosjes met een staafmier, samen met hazelnoten, knoflook, peterselie, het citroensap en de geraspte Parmezaanse kaas.
Maak indien nodig op smaak met zout en een scheut olijfolie. Garneer met de parmezaan.
Bron: EkoPlaza.
Ingredients
Directions
Breng de bouillon aan de kook en schep er de broccolistelen in.
Kook ze 5 minuten, voeg dan de roosjes toe en laat ze samen met de stelen nog 4 minuten doorkoken tot ze gaar zijn.
Pureer de broccolistelen en de roosjes met een staafmier, samen met hazelnoten, knoflook, peterselie, het citroensap en de geraspte Parmezaanse kaas.
Maak indien nodig op smaak met zout en een scheut olijfolie. Garneer met de parmezaan.
