Bananenbrood met noten

AuteurLuna de Rooij

Een recept van EkoPlaza: lekkere gevulde bananenbrood.

Personen8 Servings
Prep Time25 minsCook Time45 minsTijd1 hr 10 mins

Ingrediënten
 2 rijpe bananen
 50 g appelmoes
 2 eieren
 50 g amandelmeel
 100 g quinoameel
 8 medjoul dadels
 2 theelepels bakpoeder
 50 g pure chocolade, in stukjes
 75 g gemengde noten, grof gehakt
 30 g kokosrasp

Bereiden
1

Verwarm de oven voor op 180°C.

2

Pureer de dadels en de bananen in een kom.

3

Voeg de appelmoes en eieren toe en klop goed door.

4

Voeg het meel toe met het bakpoeder en ¼ theelepel zout. Klop tot het luchtig is.

5

Voeg chocolade, noten en kokosrasp toe.

6

Giet in een ingevette cakevorm en bak in 45 minuten gaar. (Met dit meel wordt het bananenbrood niet zo hoog).

Categorie

Bron: EkoPlaza.

Ingredients

Ingrediënten
 2 rijpe bananen
 50 g appelmoes
 2 eieren
 50 g amandelmeel
 100 g quinoameel
 8 medjoul dadels
 2 theelepels bakpoeder
 50 g pure chocolade, in stukjes
 75 g gemengde noten, grof gehakt
 30 g kokosrasp

Directions

Bereiden
1

Verwarm de oven voor op 180°C.

2

Pureer de dadels en de bananen in een kom.

3

Voeg de appelmoes en eieren toe en klop goed door.

4

Voeg het meel toe met het bakpoeder en ¼ theelepel zout. Klop tot het luchtig is.

5

Voeg chocolade, noten en kokosrasp toe.

6

Giet in een ingevette cakevorm en bak in 45 minuten gaar. (Met dit meel wordt het bananenbrood niet zo hoog).

Bananenbrood met noten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *