Een heerlijk havermout recept van EkoPlaza. Een goed begin van de dag!

Ingrediënten
3 eetlepels havervlokken
1 eetlepel pompoenpitten
1 eetlepel gebroken lijnzaad
klein handje noten
500 ml kefir
handje vers fruit naar keuze
Bereiden
1
Meng de havervlokken, pompoenpitten, lijnzaad en noten door de kefir en zet een nacht in de koelkast.
2
Verdeel over twee schaaltjes en roer het fruit erdoor. Bestrooi eventueel met extra pitten.
CategorieNoten
Bron: EkoPlaza.
Ingredients
Ingrediënten
3 eetlepels havervlokken
1 eetlepel pompoenpitten
1 eetlepel gebroken lijnzaad
klein handje noten
500 ml kefir
handje vers fruit naar keuze
Directions
Bereiden
1
Meng de havervlokken, pompoenpitten, lijnzaad en noten door de kefir en zet een nacht in de koelkast.
2
Verdeel over twee schaaltjes en roer het fruit erdoor. Bestrooi eventueel met extra pitten.
