Ovengeroosterde pompoen

AuteurLuna de Rooij

Geroosterde pompoen uit de over, een recept van EkoPlaza.

Personen4 Servings
Tijd50 mins

Ingrediënten
 1 pompoen van ca. 1 kg, schoongemaakt en vruchtvlees in halve maantjes
 Scheutje olijfolie
 1 takje verse rozemarijn (of tijm), naaldjes gehakt
 Versgeraspte nootmuskaat
 Zeezout en zwarte peper

Bereiden
1

Verwarm de oven voor op 200ºC.

2

Leg de pompoenplakjes op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bestrooi met zeezout en peper en verdeel de rozemarijn erover en ertussen. Rooster in circa 40 minuten goudbruin en gaar.

3

Serveer in een mooie schaal en giet het bakvocht erover. Bestrooi naar smaak met nootmuskaat.

Categorie

Bron: EkoPlaza. 

Ingredients

Ingrediënten
 1 pompoen van ca. 1 kg, schoongemaakt en vruchtvlees in halve maantjes
 Scheutje olijfolie
 1 takje verse rozemarijn (of tijm), naaldjes gehakt
 Versgeraspte nootmuskaat
 Zeezout en zwarte peper

Directions

Bereiden
1

Verwarm de oven voor op 200ºC.

2

Leg de pompoenplakjes op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bestrooi met zeezout en peper en verdeel de rozemarijn erover en ertussen. Rooster in circa 40 minuten goudbruin en gaar.

3

Serveer in een mooie schaal en giet het bakvocht erover. Bestrooi naar smaak met nootmuskaat.

Ovengeroosterde pompoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *