Walnotenpesto

AuteurLuna de Rooij

Personen4 Servings
Tijd10 mins

Ingrediënten
 1 zakje walnoten (50 g)
 1 teen knoflook
 2 bakjes basilicum (à 15 g), alleen de blaadjes
 50 g geraspte Parmezaanse kaas
 100 ml olijfolie

Bereiden
1

Rooster de walnoten in een koekenpan zonder boter of olie.

2

Doe met de knoflook en de blaadjes van de basilicum in een keukenmachine en maal 10 sec.

3

Schep in een kom en voeg de de kaas toe. Voeg de olijfolie toe en roer tot een smeuïg mengsel. Breng op smaak met peper en zout.

Tip
4

Lekker op een bruschetta (zie recept elders op ah.nl/recepten) met een plakje Parmaham en gehalveerde cherrytomaatjes.

Voedingswaarden

Porties 4


Calorieën 365
% Daily Value *
Totaal vet 37g57%
Totaal koolhydraten 1g1%
Eiwitten 7g15%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

Categorie,

Bron: Allerhande.

Ingredients

Ingrediënten
 1 zakje walnoten (50 g)
 1 teen knoflook
 2 bakjes basilicum (à 15 g), alleen de blaadjes
 50 g geraspte Parmezaanse kaas
 100 ml olijfolie

Directions

Bereiden
1

Rooster de walnoten in een koekenpan zonder boter of olie.

2

Doe met de knoflook en de blaadjes van de basilicum in een keukenmachine en maal 10 sec.

3

Schep in een kom en voeg de de kaas toe. Voeg de olijfolie toe en roer tot een smeuïg mengsel. Breng op smaak met peper en zout.

Tip
4

Lekker op een bruschetta (zie recept elders op ah.nl/recepten) met een plakje Parmaham en gehalveerde cherrytomaatjes.

Walnotenpesto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *