
Rooster de walnoten in een koekenpan zonder boter of olie.
Doe met de knoflook en de blaadjes van de basilicum in een keukenmachine en maal 10 sec.
Schep in een kom en voeg de de kaas toe. Voeg de olijfolie toe en roer tot een smeuïg mengsel. Breng op smaak met peper en zout.
Lekker op een bruschetta (zie recept elders op ah.nl/recepten) met een plakje Parmaham en gehalveerde cherrytomaatjes.
Porties 4
- Calorieën 365
- % Daily Value *
- Totaal vet 37g57%
- Totaal koolhydraten 1g1%
- Eiwitten 7g15%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.
Bron: Allerhande.
Ingredients
Directions
Rooster de walnoten in een koekenpan zonder boter of olie.
Doe met de knoflook en de blaadjes van de basilicum in een keukenmachine en maal 10 sec.
Schep in een kom en voeg de de kaas toe. Voeg de olijfolie toe en roer tot een smeuïg mengsel. Breng op smaak met peper en zout.
Lekker op een bruschetta (zie recept elders op ah.nl/recepten) met een plakje Parmaham en gehalveerde cherrytomaatjes.
