Pompoen boerenkool pannenkoekjes

AuteurLuna de Rooij

Een recept van EkoPlaza.

Personen2 Servings
Tijd25 mins

Ingrediënten
 1 pompoen
 200 g boerenkool
 2 takjes peterselie
 4 eieren
 1 eetlepel tahin
 1 granaatappel
 1 theelepel Ras el Hanout
 1 knoflookteen

Bereiden
1

Snij de pompoen op kleine blokjes en kook het beetgaar.

2

Doe de iets afgekoelde pompoen samen met de eieren, de tahini, de knoflook,peterselie en de kruiden in een keukenmachine en mix het tot een glad mengsel.

3

Roer hier voorzichtig de fijngesneden boerenkool doorheen.

4

Smelt een klontje ghee in een hete pan, en bak de pannenkoekjes op matig vuurgaar. Draai ze voorzichtig om.

5

Serveer de pannenkoekjes met tahin en de granaatappelpitjes eroverheen.

Categorie

Bron: EkoPlaza. 

Ingredients

Ingrediënten
 1 pompoen
 200 g boerenkool
 2 takjes peterselie
 4 eieren
 1 eetlepel tahin
 1 granaatappel
 1 theelepel Ras el Hanout
 1 knoflookteen

Directions

Bereiden
1

Snij de pompoen op kleine blokjes en kook het beetgaar.

2

Doe de iets afgekoelde pompoen samen met de eieren, de tahini, de knoflook,peterselie en de kruiden in een keukenmachine en mix het tot een glad mengsel.

3

Roer hier voorzichtig de fijngesneden boerenkool doorheen.

4

Smelt een klontje ghee in een hete pan, en bak de pannenkoekjes op matig vuurgaar. Draai ze voorzichtig om.

5

Serveer de pannenkoekjes met tahin en de granaatappelpitjes eroverheen.

Pompoen boerenkool pannenkoekjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *