Een recept van EkoPlaza.

Ingrediënten
2 rode paprika's
600 g tomaten, ontveld en in kleine stukjes
4 bosuitjes, gesnipperd
2 knoflooktenen, fijngehakt
1 eetlepel paprikapoeder
2 theelepels gedroogde oregano
2 eetlepels tomatenpurree
2 eetlepels rode wijn
Zeezout en versgemalen zwarte peper
1 eetlepel olijfolie
6 zongedroogde tomaatjes
1 handje verse basilicumblaadjes of bieslook, fijngehakt
rijst- haver- of sojaroom
Bron: EkoPlaza.
Ingredients
Ingrediënten
2 rode paprika's
600 g tomaten, ontveld en in kleine stukjes
4 bosuitjes, gesnipperd
2 knoflooktenen, fijngehakt
1 eetlepel paprikapoeder
2 theelepels gedroogde oregano
2 eetlepels tomatenpurree
2 eetlepels rode wijn
Zeezout en versgemalen zwarte peper
1 eetlepel olijfolie
6 zongedroogde tomaatjes
1 handje verse basilicumblaadjes of bieslook, fijngehakt
rijst- haver- of sojaroom
