Paprika-tomatensoep

AuteurLuna de Rooij

Een recept van EkoPlaza.

Personen1 Serving
Tijd35 mins

Ingrediënten
 2 rode paprika's
 600 g tomaten, ontveld en in kleine stukjes
 4 bosuitjes, gesnipperd
 2 knoflooktenen, fijngehakt
 1 eetlepel paprikapoeder
 2 theelepels gedroogde oregano
 2 eetlepels tomatenpurree
 2 eetlepels rode wijn
 Zeezout en versgemalen zwarte peper
 1 eetlepel olijfolie
 6 zongedroogde tomaatjes
 1 handje verse basilicumblaadjes of bieslook, fijngehakt
 rijst- haver- of sojaroom

Categorie,

Bron: EkoPlaza. 

Ingredients

Ingrediënten
 2 rode paprika's
 600 g tomaten, ontveld en in kleine stukjes
 4 bosuitjes, gesnipperd
 2 knoflooktenen, fijngehakt
 1 eetlepel paprikapoeder
 2 theelepels gedroogde oregano
 2 eetlepels tomatenpurree
 2 eetlepels rode wijn
 Zeezout en versgemalen zwarte peper
 1 eetlepel olijfolie
 6 zongedroogde tomaatjes
 1 handje verse basilicumblaadjes of bieslook, fijngehakt
 rijst- haver- of sojaroom

Directions

Paprika-tomatensoep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *