Lekker bij de borrel: knapperige groenten met een kruidige dip.

Ingrediënten
250 g diepvries zachte avocadostukjes
1 eetlepel Euroma by Jonnie Boer cevichekruiden
600 g snoepgroentemix
Bereiden
1
Doe de ontdooide avocadostukjes in een hoge beker met de cevichekruiden. Pureer met de staafmixer tot een gladde dip. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
2
Serveer de dip met groenten in een grote schaal.
Voedingswaarden
Porties 4
- Calorieën 135
- % Daily Value *
- Totaal vet 10g16%
- Verzadigd vet 1g5%
- Sodium 80mg4%
- Totaal koolhydraten 7g3%
- Vezels 5g20%
- Eiwitten 2g4%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.
Bron: Allerhande.
Ingredients
Ingrediënten
250 g diepvries zachte avocadostukjes
1 eetlepel Euroma by Jonnie Boer cevichekruiden
600 g snoepgroentemix
Directions
Bereiden
1
Doe de ontdooide avocadostukjes in een hoge beker met de cevichekruiden. Pureer met de staafmixer tot een gladde dip. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
2
Serveer de dip met groenten in een grote schaal.
