Het zijn dan misschien geen borrelnootjes, maar deze snack komt zeker in de buurt!

Verwarm de oven op 200 °C.
Doe de kikkererwten in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Laat uitlekken en dep droog met keukenpapier. Meng de kikkererwten met de cajunkruiden, olijfolie en eventueel zout.
Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in de oven in ca. 30 min. goudbruin en knapperig. Schep af en toe om. Neem uit de oven en laat afkoelen.
Porties 2
- Calorieën 230
- % Daily Value *
- Totaal vet 11g17%
- Verzadigd vet 2g10%
- Sodium 120mg5%
- Totaal koolhydraten 19g7%
- Vezels 10g40%
- Eiwitten 9g18%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.
Bron: Allerhande.
Ingredients
Directions
Verwarm de oven op 200 °C.
Doe de kikkererwten in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Laat uitlekken en dep droog met keukenpapier. Meng de kikkererwten met de cajunkruiden, olijfolie en eventueel zout.
Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in de oven in ca. 30 min. goudbruin en knapperig. Schep af en toe om. Neem uit de oven en laat afkoelen.
