Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli

AuteurLuna de Rooij

Personen6 Servings
Tijd15 mins

Ingrediënten
 30 g hazelnoten (grofgehakt)
 30 g amandelen (grofgehakt)
 30 g pompoenputten
 50 g havermout
 2 bakjes verse meloensalade (à 400 g)
 500 ml Griekse yoghurt (Italiaanse roomkaas, 250 g)

Bereiden
1

Hak de hazelnoten en amandelen grof.

2

Rooster ze in een droge koekenpan met de pompoenpitten en de havermout op middelhoog vuur in 7-10 minuten goudbruin.

3

Verdeel de bakjes meloensalade over zes kommen, schep de Griekse yoghurt erop en strooi de muesli erover.

Tip
4

Lekker met honing.

Voedingswaarden

Porties 6

Categorie,

Bron: Allerhande.

Ingredients

Ingrediënten
 30 g hazelnoten (grofgehakt)
 30 g amandelen (grofgehakt)
 30 g pompoenputten
 50 g havermout
 2 bakjes verse meloensalade (à 400 g)
 500 ml Griekse yoghurt (Italiaanse roomkaas, 250 g)

Directions

Bereiden
1

Hak de hazelnoten en amandelen grof.

2

Rooster ze in een droge koekenpan met de pompoenpitten en de havermout op middelhoog vuur in 7-10 minuten goudbruin.

3

Verdeel de bakjes meloensalade over zes kommen, schep de Griekse yoghurt erop en strooi de muesli erover.

Tip
4

Lekker met honing.

Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *