
Ingrediënten
30 g hazelnoten (grofgehakt)
30 g amandelen (grofgehakt)
30 g pompoenputten
50 g havermout
2 bakjes verse meloensalade (à 400 g)
500 ml Griekse yoghurt (Italiaanse roomkaas, 250 g)
Bereiden
1
Hak de hazelnoten en amandelen grof.
2
Rooster ze in een droge koekenpan met de pompoenpitten en de havermout op middelhoog vuur in 7-10 minuten goudbruin.
3
Verdeel de bakjes meloensalade over zes kommen, schep de Griekse yoghurt erop en strooi de muesli erover.
Tip
4
Lekker met honing.
Voedingswaarden
Porties 6
Bron: Allerhande.
Ingredients
Ingrediënten
30 g hazelnoten (grofgehakt)
30 g amandelen (grofgehakt)
30 g pompoenputten
50 g havermout
2 bakjes verse meloensalade (à 400 g)
500 ml Griekse yoghurt (Italiaanse roomkaas, 250 g)
Directions
Bereiden
1
Hak de hazelnoten en amandelen grof.
2
Rooster ze in een droge koekenpan met de pompoenpitten en de havermout op middelhoog vuur in 7-10 minuten goudbruin.
3
Verdeel de bakjes meloensalade over zes kommen, schep de Griekse yoghurt erop en strooi de muesli erover.
Tip
4
Lekker met honing.
