Lekker met aardappelpuree en rauwkostsalade. Recept van Allerhande.

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de boter in een koekenpan en bak het rundergehakt in 5 min. rul en bruin. Haal de steel en onderkant van de courgette en verwijder de zaadlijst. Snijd iedere courgette in 4 gelijke stukken.
Ris de blaadjes van de tijm. Meng de witte kaas met de tijm en het gehakt. Breng op smaak met peper en zout. Vul de courgette met het mengsel. Vet de ovenschaal in en zet de courgette in de ingevette ovenschaal en zet 15 min. in de oven.
Porties 4
- Calorieën 365
- % Daily Value *
- Totaal vet 24g37%
- Verzadigd vet 13g65%
- Sodium 495mg21%
- Totaal koolhydraten 12g4%
- Vezels 2g8%
- Eiwitten 25g50%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.
Bron: Allerhande.
Ingredients
Directions
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de boter in een koekenpan en bak het rundergehakt in 5 min. rul en bruin. Haal de steel en onderkant van de courgette en verwijder de zaadlijst. Snijd iedere courgette in 4 gelijke stukken.
Ris de blaadjes van de tijm. Meng de witte kaas met de tijm en het gehakt. Breng op smaak met peper en zout. Vul de courgette met het mengsel. Vet de ovenschaal in en zet de courgette in de ingevette ovenschaal en zet 15 min. in de oven.
