
Ingrediënten
ca. 600 g zalmfilet (4 stuks)
4 eetlepels mosterd-dillesaus met agave (Tons Mosterd)
2 eetlepels olijfolie
1 courgette
Bereiden
1
Bestrijk de zalm met de mosterd-dillesaus en druppel de olijfolie erover.
2
Leg de visfilets op de barbecue. Rooster ca. 4 minuten aan weerskanten tot de zalm van buiten knapperig is, maar van binnen nog sappig. Serveer met extra mosterd-dillesaus.
3
Lekker met gegrilde courgette.
CategorieZalm
Bron: EkoPlaza.
Ingredients
Ingrediënten
ca. 600 g zalmfilet (4 stuks)
4 eetlepels mosterd-dillesaus met agave (Tons Mosterd)
2 eetlepels olijfolie
1 courgette
Directions
Bereiden
1
Bestrijk de zalm met de mosterd-dillesaus en druppel de olijfolie erover.
2
Leg de visfilets op de barbecue. Rooster ca. 4 minuten aan weerskanten tot de zalm van buiten knapperig is, maar van binnen nog sappig. Serveer met extra mosterd-dillesaus.
3
Lekker met gegrilde courgette.
