We combineren volkoren spaghetti met zoete-aardappelspaghetti voor het ultieme pastagerecht.

Bereid het verspakket tomatensoep volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg alleen minder water toe en laat de bouillontabletten weg. Pureer tot saus.
Meng de funghi trifolati met de olie. Bestrijk de kip met de kruidenolie. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de kip in 8 min. gaar. Keer regelmatig.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste minuut de zoeteaardappelspaghetti toe. Giet af en verdeel over de kommen of borden. Schep de tomatensaus erop en verdeel de gegrilde kip erover.
Lekker met wat blaadjes basilicum.
Porties 4
- Calorieën 530
- % Daily Value *
- Totaal vet 7g11%
- Verzadigd vet 1g5%
- Sodium 200mg9%
- Totaal koolhydraten 82g28%
- Vezels 10g40%
- Eiwitten 29g58%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.
Bron: Allerhande.
Ingredients
Directions
Bereid het verspakket tomatensoep volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg alleen minder water toe en laat de bouillontabletten weg. Pureer tot saus.
Meng de funghi trifolati met de olie. Bestrijk de kip met de kruidenolie. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de kip in 8 min. gaar. Keer regelmatig.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste minuut de zoeteaardappelspaghetti toe. Giet af en verdeel over de kommen of borden. Schep de tomatensaus erop en verdeel de gegrilde kip erover.
Lekker met wat blaadjes basilicum.
