Print Options:

Gado gado-salade

Personen1 ServingTijd20 mins

 1/2 Chinese kool
 1 groene courgette
 1 pakje tofu naturel
 1/2 bosje radijs
 1 rode peper
 1 bakje Indonesische
 Gado gado-pindasaus
 1 limoen
 50 gr taugé
 200 gr wortelen
 15 gr pinda’s
 zout en peper
 olie om in te bakken
1

Snijd de Chinese kool in dunne reepjes. Zet even apart.

2

Snijd de courgette in dikke plakken van 1,5cm en de tofu in stukjes. Breng beide op smaak met peper en zout. Bak de courgette samen met de tofu rondom bruin in een pan met wat olie.

3

Snijd de radijs in dunne plakjes en de wortel in sliertjes. Snijd de rode peper fijn en hak de pinda’s grof. Zet opzij.

4

Verwarm de pindasaus zoals aangegeven op de verpakking. Breng verder op smaak het sap van de limoen. Schep de pindasaus op de borden en bedek hiermee de bodem. Leg op

5

Bestrooi de Gado gado-salade met de grof gehakte pinda’s en fijngesneden rode peper, en besprenkel eventueel met extra limoensap. elk bord reepjes Chinese kool, de courgette en tofu, gesneden wortel, radijs en taugé.

Serveertip
6

Lekker met gekookt ei en kroepoek.