Eetbare bloemen van paprika

AuteurLuna de Rooij

Gaat je kind trakteren? Kies voor dit vrolijke hapje: superlekker en o zo gezond. Recept van Allerhande.

Personen8 Servings
Tijd15 mins

Ingrediënten
 1 zak paprikamix (3 kleuren)
 1 komkommer

Bereiden
1

Verwijder de boven- en onderkant van de paprika’s. Snijd ze in de lengte open en verwijder de zaadlijsten. Steek met de uitsteekvorm bloemen uit de paprika’s. Maak in elke bloem in het midden een gaatje met de appelboor.

2

Doe een uitgestoken rondje uit een rode paprika in het gat van een groene of een gele bloem. Maak zo alle bloemen.

3

Verwijder de uiteinden van de komkommer. Snijd de komkommer in 8 gelijke stukken. Steek een satéprikker van boven naar beneden door de bloemen en steek de bloemen rechtop in de stukken komkommer.

Voedingswaarden

Porties 8


Calorieën 20
% Daily Value *
Sodium 1mg1%
Totaal koolhydraten 3g1%
Vezels 2g8%
Eiwitten 1g2%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

Categorie

Bron: Allerhande.

Ingredients

Ingrediënten
 1 zak paprikamix (3 kleuren)
 1 komkommer

Directions

Bereiden
1

Verwijder de boven- en onderkant van de paprika’s. Snijd ze in de lengte open en verwijder de zaadlijsten. Steek met de uitsteekvorm bloemen uit de paprika’s. Maak in elke bloem in het midden een gaatje met de appelboor.

2

Doe een uitgestoken rondje uit een rode paprika in het gat van een groene of een gele bloem. Maak zo alle bloemen.

3

Verwijder de uiteinden van de komkommer. Snijd de komkommer in 8 gelijke stukken. Steek een satéprikker van boven naar beneden door de bloemen en steek de bloemen rechtop in de stukken komkommer.

Eetbare bloemen van paprika

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *