Tempeh met mango en Komkommer

Vandaag een heerlijk gerecht met tempeh en mango op het menu! Het vruchtvlees van mango is sappig, zacht en zoet van smaak. Een bijzondere vrucht die verrassend lekker is in een hartig gerecht.

Continue Reading
 

Risotto van Pompoen met Schartong, Ham, Sinaasappel en Spruitjes

De souka burger is een vegetarische burger van La vie est belle. Een combinatie van gemengde vegetarisch gestremde kaassoorten, groentebouillon, paddenstoel, havervlokken, kruiden en een knapperige sesam bovenlaag maakt dit een heerlijke vleesvervanger. Vandaag serveren we de burger met een pompoenrisotto en veldsla.

Continue Reading
 

Kikkererwten-Couscoussalade met granaatappel en verse munt

Deze salade is ideaal voor een doordeweekse avond. Het is echt een kwestie van alles in een mooie schaal doen en alle ingrediënten goed husselen. We eten deze kikkererwtensalade met volkoren couscous en lekkere zoete granaatappelpitjes. Granaatappel is een goede bron van antioxidanten. De rode pitjes remmen ontstekingen, verlagen de bloeddruk en zorgen voor een mooie huid.

Continue Reading
 

Curry met kurkuma tofu, cashewnoten en paksoi

In dit recept van EkoMenu gebruiken we verse kurkuma, ook wel geelwortel genoemd. Kurkuma wordt in Azië veel gebruikt vanwege de gezondheidseigenschappen. Dit komt het beste tot zijn recht wanneer het gebruikt wordt in combinatie met zwarte peper. Zo zou het ontstekingen remmen en goed zijn voor de spijsvertering!

Continue Reading