Het zoete van geroosterde pompoen, het knapperige van de pitjes en het zurige van de balsamico: een salade met pit! Een recept van Allerhande.
Het zoete van geroosterde pompoen, het knapperige van de pitjes en het zurige van de balsamico: een salade met pit! Een recept van Allerhande.
Ovenpompoen
Een recept van EkoPlaza.
De klassieke Mexicaanse bonenschotel met als toevoeging pompoen. Een heerlijk recept van EkoPlaza.
Geroosterde pompoen uit de over, een recept van EkoPlaza.
De Marokkaanse keuken maakt veel gebruik van couscous, ras el hanout, munt en gedroogde vruchten zoals rozijnen, dadels en abrikozen. Ekomenu heeft zich hierdoor laten inspireren, maar gebruikt voor de couscous broccoli als koolhydraatarme variant. Met deze broccoli couscous vullen we geroosterde pompoen ringen. Niet alleen erg lekker, maar ook prachtig om te zien.
Ekomenu heeft in samenwerking met Wageningen University & Research dit recept opgesteld en is geschikt voor mensen met diabetes, hypercholesterolemie en/of hypertensie.