Tempeh met mango en Komkommer

Vandaag een heerlijk gerecht met tempeh en mango op het menu! Het vruchtvlees van mango is sappig, zacht en zoet van smaak. Een bijzondere vrucht die verrassend lekker is in een hartig gerecht.

Continue Reading
 

Wilde Zalm met Preistampot

Vandaag op het menu een lekkere preistamppot met duurzaam gevangen wilde zalm. Zalm is niet alleen erg lekker, maar ook goed voor je hart en bloedvaten. Wist je dat als je twee keer per week vette vis (zoals zalm) eet, de kans op een herseninfarct met 40% is verminderd?

Continue Reading
 

Curry met kurkuma tofu, cashewnoten en paksoi

In dit recept van EkoMenu gebruiken we verse kurkuma, ook wel geelwortel genoemd. Kurkuma wordt in Azië veel gebruikt vanwege de gezondheidseigenschappen. Dit komt het beste tot zijn recht wanneer het gebruikt wordt in combinatie met zwarte peper. Zo zou het ontstekingen remmen en goed zijn voor de spijsvertering!

Continue Reading