Snelle salade van tonijn, avocado en ei. Ook lekker als lunch! Recept van Allerhande.

Kook de eieren in 8 min hard en laat in koud water afkoelen.
Pel en snipper de sjalotjes. Knip de bieslook fijn. Meng de tonijn met de mayonaise, sjalotjes en de helft van de bieslook. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Schil en halveer de avocado's en snijd het vruchtvlees in dunne plakken. Pel de eieren en snijd in plakjes.
Verdeel de avocado's over de borden en schep de tonijnsalade erop. Garneer met de ei plakjes en de rest van de bieslook.
Porties 4
- Calorieën 355
- % Daily Value *
- Totaal vet 31g48%
- Verzadigd vet 4g20%
- Sodium 245mg11%
- Totaal koolhydraten 4g2%
- Vezels 4g16%
- Eiwitten 13g26%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.
Bron: Allerhande.
Ingredients
Directions
Kook de eieren in 8 min hard en laat in koud water afkoelen.
Pel en snipper de sjalotjes. Knip de bieslook fijn. Meng de tonijn met de mayonaise, sjalotjes en de helft van de bieslook. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Schil en halveer de avocado's en snijd het vruchtvlees in dunne plakken. Pel de eieren en snijd in plakjes.
Verdeel de avocado's over de borden en schep de tonijnsalade erop. Garneer met de ei plakjes en de rest van de bieslook.
