Lekker frisse dip met Griekse yoghurt en dille. Een recept van allerhande.

Snijd de avocado overlangs doormidden en verwijder de pit en schil.
Snijd het vruchtvlees in stukjes.
Doe in een hoge beker, pers de knoflook erboven en pureer met de staafmixer. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Doe in een kommetje. Meng de blaadjes van de dille, de Griekse yoghurt en olijfolie erdoor.
Lekker om te serveren bij groentespiesen.
Porties 4
- Calorieën 190
- % Daily Value *
- Totaal vet 18g28%
- Verzadigd vet 5g25%
- Sodium 25mg2%
- Totaal koolhydraten 3g1%
- Vezels 2g8%
- Eiwitten 3g6%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.
Bron: Allerhande.
Ingredients
Directions
Snijd de avocado overlangs doormidden en verwijder de pit en schil.
Snijd het vruchtvlees in stukjes.
Doe in een hoge beker, pers de knoflook erboven en pureer met de staafmixer. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Doe in een kommetje. Meng de blaadjes van de dille, de Griekse yoghurt en olijfolie erdoor.
Lekker om te serveren bij groentespiesen.
